Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi tager hos Skægkræ.dk behandlingen af personoplysninger alvorligt, og formålet med denne Privatlivspolitik, er at klarlægge hvordan vi behandler dine personoplysninger.
Hos Skægkræ.dk tager vi behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Formålet med denne Privatlivspolitik er at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Skægkræ.dk
Denne hjemmesides ejes og drives af:
SOS Skadedyrsservice ApS
Engsvinget 17
3200 Helsinge
Telefon: +45 31 17 87 92
Email: sos@sos-skadedyr.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende behandling af dine personoplysninger.

Hvordan indsamler Skægkræ.dk personoplysninger?
Hos Skægkræ.dk indsamler vi dine data på følgende måder:
På baggrund af cookies. Herunder besøg på siden.

Hvilke informationer indsamler Skægkræ.dk?
Skægkræ.dk indsamler vi kun personoplysninger, som du selv afgiver til Skægkræ.dk, dette kan være følgende:

  • Almene personoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato
  • Ved køb af ydelser dine kreditkortoplysninger.
  • Demografiske oplysninger
  • Din købshistorik
  • Browserinformationer

Benytter du dig af de ydelser vi udbyder hos Skægkræ.dk, afgiver du dine personoplysninger til os og giver på samme tidspunkt samtykke til at vi kan behandle dine personoplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger
Skægkræ.dk opbevarer dine data indenfor den tidsramme hvor det er relevant. Efterfølgende slettes dine data.

Dine rettigheder
Er Skægkræ.dk’s behandling af dine personoplysninger omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger. Du kan kontakte os for at gøre brug af dine rettigheder.
De oplysninger vi behandler om dig, har du ret til indsigt i.

Urigtige oplysninger om dig har du ret til at få rettet
I visse tilfælde har du ret til sletning af oplysninger om dig, inden tidspunkt for den almindelige sletning.
Du har ret til at trække samtykket tilbage, såfremt behandlingen af personoplysninger er baseret på et samtykke for dig.

Cookies
Vores website anvender cookies, som er en tekstfil der gemmes på din enhed. Cookies har til formål at kunne genkende enheden og huske indstillinger, udføre statistisk og målrettede annoncer.

Ønsker du at blokere eller slette cookies kan du se mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter for eksempel facebook.com og google.com.

Kontakt og Klageadgang
Du er velkommen til at henvende dig til SOS Skadedyrssikring, hvis du har klager omkring vores behandling af personoplysninger. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til SOS Skadedyrssikring behandling af personoplysninger, kan du henvende dig til:

SOS Skadedyrssikring,
Engsvinget 17
3200 Helsinge
Telefon +45 31 17 87 92.
sos@sos-skadedyr.dk
Att.: Den persondataansvarlige

Yderligere kan klager rettes til datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret: December 2021